Samen maken we de zorg beter

We leven niet in een tijdperk van veranderingen, maar in een veranderend tijdperk. De zorg is in transitie. Demografische, politieke en sociaaleconomische krachten morrelen aan het zorgstelsel. Het speelveld verandert snel onder invloed van decentralisatie, kostendruk, stijgende zorgvraag door vergrijzing, de enorme krapte op de arbeidsmarkt en meer aandacht voor verbeteringen die data & technologie ons kunnen brengen.

We verschuiven van curatief naar preventief. En van zorg naar zelfzorg en eigen regie. Want ook wij mensen veranderen. We willen veel meer dan vroeger het stuur zelf in handen nemen – zeker als het over onze gezondheid gaat – en gedragen ons meer als zorgconsument dan als patiënt of cliënt. We worden mondiger. Digitaal vaardiger. Zelfbewuster. Zorgorganisaties moeten hierin versneld anders gaan faciliteren. Het is een beweging die even onomkeerbaar als onontkoombaar is.

Wat doen we? Onze formules
Banner Basketball
‘Zorg in de radicale jaren ‘20’

Dit is het tijdperk van radicale keuzes

De zorg van vandaag heeft diverse prangende vraagstukken waarvoor antwoorden moeten komen. Ondernemerschap, executiekracht en een kritische blik zijn nodig om dit vorm te geven en het radicaal anders te doen. Dat vraagt ook om ander leiderschap. Maar de omstandigheden en behoeftes ontwikkelen zich vaak sneller dan zorgorganisaties momenteel in hun eentje kunnen volgen. Als strategisch partner helpt Assist zorgaanbieders met het toekomstbestendig organiseren van de zorg. Goede zorg verlenen en ontvangen is in onze samenleving immers niet alleen een verworvenheid, maar ook een gedeelde verantwoordelijkheid. Vanuit deze visie streeft Assist naar het waarmaken van haar kernbelofte aan Nederland: de zorg beter maken.

De toekomst start vandaag. Welkom in het tijdperk van radicale keuzes. Durf jij het aan?

De Praktijk
Banner Yoga Alt

Assist facts

Assist is de katalysator van verandering & ontwikkeling voor zorgorganisaties met groeipotentie en groeiambitie. Met slimme processen & concepten, praktische kennis, ondernemerschap, executiekracht en een kritische blik vitaliseren we de zorg en creëren we positieve impact.

8
Samenwerkingsverbanden
6000
Medewerkers
25000
Klanten
Het scherp houden en versnellen. Denken in kansen en mogelijkheden. Dat is de meerwaarde voor ons van Assist - UniK

Onze beloftes

Goede zorg verlenen en ontvangen is onze samenleving een verworvenheid. Maar ook een gedeelde verantwoordelijkheid. Samen kunnen we de wereld iedere keer een beetje mooier maken met blijvende maatschappelijke impact. Vanuit deze visie gaan we bij Assist Zorg te werk. Het is het fundament onder onze werkwijze: we maken de zorg beter door hieraan zelf deel te nemen. Daarbij richten we ons niet louter op het optimaliseren van de bedrijfsprocessen; onze focus ligt vooral op de wensen van zorgverleners en zorgconsumenten. Wij willen de waarde van zorg maximaliseren, terwijl we de zorgkosten minimaliseren. Onze beloftes:

  • Toekomstbestendige organisatie
  • Financieel gezond kader
  • Inzet van big data en machine learning
  • Focus op medewerkersbetrokkenheid
  • Verhogen klanttevredenheid
Vacature

Business Consultant Zorg

Als Business Consultant Zorg bij Assist heb jij een hart voor de zorg en wil je deze ook echt graag beter maken. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacature:

Business Consultant 01
Over Assist

Jouw transformatiepartner

Wie zijn we voor de zorg? Banner Lift Wie zijn we voor de zorg?
Wie zijn we in de maatschappij? Banner Run Center Alt Wie zijn we in de maatschappij?
Wat doen we? Banner Yoga Wat doen we?
Onze formules Banner Ballet Feet Onze formules
De Praktijk De Praktijk De Praktijk

Bespreek jouw vraagstuk met ons!

Benieuwd wat we voor jou en je organisatie kunnen betekenen? Plan dan vrijblijvend een gesprek

Contact
Teamfoto Website