In de praktijk

Samenwerken op basis van vertrouwen en slimme oplossingen. Dat is wat we in heel Nederland doen. In zowel de VVT, de GHZ als de Jeugdzorg. Onze klanten delen hun ervaringen graag met u.

Klantervaringen

Transitie in de zorg

De zorg daadwerkelijk vooruit helpen, ook in tijden waarin het zorgstelsel onder grote druk staat. Met jarenlange ervaring in de gezondheidszorg weet Assist als geen ander in te spelen op de uitdagingen in de sector.

Lees verder

Nieuws en inspiratie

Afwachten is geen optie

Voor een bestendige toekomst is zorgaanbieders er alles aan gelegen om in te kunnen (blijven) spelen op de behoefte van de markt. Maar wat is deze behoefte? En hoe kunnen zorgaanbieders deze behoefte vertalen naar hun bedrijfsvoering? In de studio van People Power zijn Freek Korver, directeur Zorg Nederland bij Vebego, en Ron Boumans, directeur-bestuurder van JGZ Zuid-Holland West, hier met elkaar over in gesprek getreden.

In gesprek met ...

Family statement

Wij zijn Assist, een dochterbedrijf van Vebego. Uit hetzelfde hout gesneden en gericht op continue vooruitgang. Hoe we dat doen? Door te sturen op de kracht en kwaliteiten van onze medewerkers. Vertrouwen in elkaar. Wij schuiven fouten niet onder het vloerkleed, maar gebruiken ze juist om als individu en bedrijf verder te komen. Ons family statement is daarbij een belangrijke houvast.

Lees verder