Radicale bestuurders gezocht!
Wil je als bestuurder samen met wetenschappers en ondernemers werk maken van radicale verandering in de zorg? In ons kennis- en netwerkplatform De Praktijk brengen we alle disciplines samen om te werken aan een betere zorg. Wil je aansluiten? Maak via dit formulier je interesse kenbaar en we nemen contact met je op.
Duurzaamheid

Het kennis- en netwerkplatform van Assist Zorg

De ontwikkelingen in de zorg zijn talrijk en hevig. Het speelveld verandert snel. Tijd voor actie. Maar speculeren over wat er over in 2030 gaat gebeuren is over vijf jaar al weer achterhaald. De zorg van vandaag heeft diverse prangende vraagstukken waar antwoorden voor moeten komen. Daarom creƫert Assist een platform voor directies en bestuurders uit diverse vakgebieden die hiermee kunnen helpen. Een platform voor concrete toepassingen van morgen: Praktijk.

De Praktijk is een platform waar kennis gedeeld en verzameld wordt door samen in gesprek te gaan. We willen een community bouwen waarin kennis wordt gedeeld en verzameld. Zodat we binnen de zorg maatschappelijk impact kunnen maken en een antwoord klaar hebben op de uitdagingen van morgen.

De Praktijk