18-4-2018

Peggy van der Koelen gaat nieuwe uitdaging aan

Na vijf jaar als directeur van Vierstroom Hulp Thuis te hebben gewerkt, vervolgt Peggy van der Koelen haar carrière bij Stichting Mariënstede. Vanaf 1 juni aanstaande zal zij als bestuurder aan de slag gaan bij deze Brabantse ouderenorganisatie.

Continu in ontwikkeling

Vierstroom Hulp Thuis, de joint venture van Fundis en Assist, heeft zich onder leiding van Van der Koelen ontwikkeld tot een sterke en betrouwbare speler in het sociale domein. Haar gedrevenheid en ondernemerszin hebben hier een belangrijke bijdrage aan geleverd. Van der Koelen: “De uitdagingen waren divers. Een reorganisatie, een overname en de invoering van de Wmo 2015. We hebben de ‘storm’ overleefd en hebben onze positie weten te verstevigen.” Met pilots als ‘Verzorgd Thuis’ is Vierstroom Hulp Thuis ook volop bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Van der Koelen onderhoudt daartoe nauwe contacten met gemeentes en andere zorgaanbieders. “Samen staan we sterk.”

Het verschil maken

Van der Koelen is dankbaar voor de kans die ze van Fundis en Assist heeft gekregen. “Concrete ervaring als directeur en specifieke kennis van de zorg had ik destijds immers niet. Al die tijd heb ik echter veel geloof en vertrouwen gevoeld. De ervaringen die ik heb opgedaan zijn inspirerend en enorm waardevol voor me.” Het gedachtegoed van Assist draagt Van der Koelen een warm hart toe. “Mede door dit gedachtegoed maken we met Vierstroom Hulp Thuis het verschil.”

Stichting Mariënstede is een ouderenorganisatie op het gebied van verpleeghuiszorg, thuiszorg, aanleunwoningen en diverse diensten die kwetsbare ouderen in staat stellen om langer thuis te kunnen blijven wonen.

Deel dit artikel: