Nieuws-bg-planner-assist
05-07-2021

Assist Planner genomineerd voor 'Beste Digitale transformatie'

ICT-vaktitel Computable heeft onze applicatie Assist Planner genomineerd als ‘Beste Digitale Transformatie’ uit meer dan 60 voordrachten. Jaarlijks reiken zij de Computable Awards uit en dus mag Assist, samen met onze ICT-partner Qics, meedingen naar de award van Beste Digitale Transformatie.

Vereenvoudigde communicatie en administratie

Assist Planner maakt gebruik van de nieuwste technologieën om de complexe communicatiestromen en administratieve processen te vereenvoudigen die de Ondersteuning Thuis kent. Zo verloopt het berichtverkeer met de gemeenten en de facturatie volledig geautomatiseerd. Ook de communicatie met medewerkers over beschikbaarheid, planning en verstoringen in de planning is geheel geautomatiseerd, waar dat voorheen nog per post, handmatige opgestelde e-mails of telefonisch verliep. Dit neemt veel werk uit handen van medewerkers, zodat zij zich kunnen focussen op hun kerntaken. Bovendien is de foutkans beduidend kleiner. Dit leidt tot meer tevreden medewerkers én cliënten.

 

Digitale transformatie in de zorg

Deze nominatie is de bevestiging van de overtuiging dat de zorg nu moet transformeren door de mogelijkheden van nieuwe technologieën en digitalisering te omarmen. Het speelveld verandert snel onder invloed van de kostendruk, stijgende zorgvraag en de krapte op de arbeidsmarkt. Om toekomstbestendig te blijven moeten zorgorganisaties hierin versneld anders gaan faciliteren met de digitalisering van processen en diensten als startmotor en accelerator.

 

Ook jouw stem telt

Stem jij ook Assist Planner tot Beste Digitale Transformatie? Dat kan hier.

 

Meer weten over Assist Planner?

Wens je meer te meten over Assist Planner en wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze consultants.

Meer nieuws

Header Vebego Familie Award 2022

Vebego wint Familiebedrijven Award 2022

2 min.
Banner Apple
Assist Analytics, Corona-aanpak, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, thuiszorg

Volop vertrouwen in corona-aanpak management; toch verzuimgolf verwacht

3 min.
Banner Ballet Feet
De Praktijk

Gezocht: radicaal andere bestuurders

2 min.