Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Banner Vegetable Bowl
03-07-2019

Nieuwe aansturing Vierstroom Hulp Thuis

Onlangs is Anne ter Steege aangesteld als directeur-bestuurder van Vierstroom Hulp Thuis. Zij volgt Peggy van der Koelen op, die de organisatie afgelopen mei verliet. Huidige interim directeur Roy Smeets draagt deze maand alle taken en verantwoordelijkheden aan Anne over.

Anne (43 jaar) heeft jarenlange ervaring in het publieke domein. Als consultant rondde zij diverse complexe opdrachten succesvol af. Van 2013 tot 2017 bekleedde zij managementfuncties bij Blijf Groep, een stichting van voormalig ‘Blijf van m’n Lijfhuizen’. Vanaf 2017 voerde zij adviesopdrachten uit op het gebied van strategische organisatievraagstukken en dienstverleningsconcepten. Haar werkervaring heeft ervoor gezorgd dat zij zeer bekend is met de Wmo, (spelers binnen) het sociaal domein en het reilen en zeilen van gemeenten.

“Met veel enthousiasme en motivatie ga ik aan de slag in een ondernemende organisatie binnen de publieke sector. Mijn kennis en kunde wil ik graag inzetten om samen met de medewerkers van Vierstroom Hulp Thuis de klant te bedienen en nieuwe kansen en mogelijkheden voor de organisatie te realiseren. Daarnaast ga ik graag in gesprek met gemeenten en andere belangrijke partners over de manier waarop we de dienstverlening aan burgers zo klantgericht en efficiënt mogelijk vorm kunnen geven.”

Met vriendelijke groet,

Jeroen van den Oever, directievoorzitter Fundis
Steph Feijen, waarnemend directeur Assist

Meer nieuws

Header Vebego Familie Award 2022

Vebego wint Familiebedrijven Award 2022

2 min.
Nieuws-bg-planner-assist

Assist Planner genomineerd voor 'Beste Digitale transformatie'

1 min.
Banner Apple
Assist Analytics, Corona-aanpak, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, thuiszorg

Volop vertrouwen in corona-aanpak management; toch verzuimgolf verwacht

3 min.