Strategisch partnerschap

Assist speelt met eigen concepten in op ontwikkelingen en uitdagingen in de markt. We richten zorgaanbieders zó in dat ze weer financieel gezond zijn, betere zorg kunnen leveren en klaar zijn voor de toekomst. Dat doen we door een verregaande en langdurige samenwerking aan te gaan. We blussen geen brandjes, maar vestigen ons in het hart van de organisatie. Vanuit daar zetten we met bewezen succesvolle concepten de lijnen uit. Samenwerking en ontwikkeling zijn de kernwoorden in onze aanpak.

Missie en visie

De zorg vooruit helpen

Om ingrijpende ontwikkelingen in de zorgsector het hoofd te bieden, zijn veel zorgaanbieders genoodzaakt hun dienstverlening te reorganiseren. Dit is een ingrijpend en langdurig proces, waar Assist veel ervaring mee heeft.

Onze missie en visie

Geschiedenis

Opschuiven in de waardeketen

In 2007 zette Assist zijn eerste stappen in de zorg. Samen met zorgaanbieder Florence richtten we Florein op, daarmee inspelend op de ontwikkelingen in het sociaal domein. Deze stap was het begin van een groot aantal succesvolle samenwerkingsverbanden, ook in het zorgdomein.

Onze geschiedenis

Het begon allemaal in 1943

Van klein familiebedrijf tot multinational. Inmiddels is Vebego, moederbedrijf van Assist, in binnen- en buitenland een toonaangevende speler op het gebied van facilitaire dienstverlening en zorg. Een familie van vooruitgang door mensenwerk.

Moederbedrijf Vebego

Onze medewerkers

"Assist is hard op inhoud en warm op persoon"

Christiaan Kaminski, directeur VariantZorg

Vooruitgang door mensenwerk

Onze medewerkers zijn professioneel en betrokken. Zij zijn de kennis en kunde achter onze concepten en als geen ander in staat de zorg daadwerkelijk vooruit te helpen. Hoe? door samen te werken en de juiste verbindingen te leggen.

Onze medewerkers
Deel dit artikel: