Missie en visie

De zorg vooruit helpen

Om ingrijpende ontwikkelingen in de zorgsector het hoofd te bieden, zijn veel zorgaanbieders genoodzaakt hun dienstverlening te reorganiseren. Dit is een ingrijpend en langdurig proces, waar Assist veel ervaring mee heeft.

Onze missie en visie

Geschiedenis

Opschuiven in de waardeketen

In 2007 zette Assist zijn eerste stappen in de zorg. Samen met zorgaanbieder Florence richtten we Florein op, daarmee inspelend op de ontwikkelingen in het sociaal domein. Deze stap was het begin van een groot aantal succesvolle samenwerkingsverbanden, ook in het zorgdomein.

Onze geschiedenis

Het begon allemaal in 1943

Van klein familiebedrijf tot multinational. Inmiddels is Vebego, moederbedrijf van Assist, in binnen- en buitenland een toonaangevende speler op het gebied van facilitaire dienstverlening en zorg. Een familie van vooruitgang door mensenwerk.

Moederbedrijf Vebego

Onze medewerkers

"Assist is hard op inhoud en warm op persoon"

Christiaan Kaminski, directeur VariantZorg

Vooruitgang door mensenwerk

Onze medewerkers zijn professioneel en betrokken. Zij zijn de kennis en kunde achter onze concepten en als geen ander in staat de zorg daadwerkelijk vooruit te helpen. Hoe? door samen te werken en de juiste verbindingen te leggen.

Onze medewerkers

Hallo Wij zijn Assist

Hallo nogmaals

31-3-2016

STMG vitaliseert thuiszorg

“We hebben STMG van de ondergang gered. Als dat geen vitaliseren van werk en zorg is”, grapt Ger Henstra, operationeel directeur Assist, de nieuwe missie van Vebego aanhalend. In het voorjaar van 2015 nam Assist een groot deel van de thuiszorgactiviteiten en alle huishoudelijke hulpactiviteiten ...

Lees verder
Deel dit artikel: