Visie

Goede zorg verlenen en ontvangen is in onze samenleving een verworvenheid maar ook een gedeelde verantwoordelijkheid. Vanuit de ambitie de zorg te vitaliseren en hiermee ook écht impact te maken, streeft Assist naar het waarmaken van haar kernbelofte aan Nederland; de zorg beter maken. Dit doet Assist door het toekomstbestendig organiseren van de zorg.

     

Strategie

Assist positioneert zich in de markt als transformatiepartner. Assist werkt vanuit strategisch partnerschap, dat meerdere vormen kent, gericht op waardegedreven zorg. De sectoren waar Assist zich op richt met haar formules zijn gehandicaptenzorg, ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg (zowel intra- als extramuraal) en begeleiding binnen de WMO en Jeugdwet.

Assist volgt haar basisprincipes die er op gericht zijn data en algoritmes toe te voegen. Hierdoor verkrijgen zorgverleners nieuwe, belangrijke inzichten hoe organisaties zich beter kunnen organiseren en dus beter en sneller hun werk kunnen doen. Niet alleen om kosten te besparen maar juist ook om de kwaliteit te verbeteren. Kortom Assist ontwikkelt zowel in het primaire als secundaire proces een datagedreven aanpak. Hiermee richt Assist zich op het vitaliseren en beter maken van de zorg.

     

Vitaliseren van werk en zorg

Geïnteresseerd in een scan van uw organisatie?

Onze medewerkers staan u graag persoonlijk te woord. Bel ons gerust voor meer informatie of een nadere kennismaking.

Lees meer
Deel dit artikel: