Samen maken we de zorg (weer) topfit

Strategische Alliantie

Om de continuïteit van je organisatie te waarborgen, moet het roer om. Je wilt optimaal presteren. Transformeren. Investeren. En innoveren. Maar omstandigheden en behoeftes ontwikkelen zich zo snel dat je deze nauwelijks kunt volgen; het bieden van de best denkbare zorg vergt alle tijd, aandacht en energie. Assist Zorg helpt je toekomstbestendig te organiseren binnen een financieel gezond kader. kan je ontzorgen. Dit doen we door écht naast je te gaan staan: we gaan een langdurige strategische alliantie met jouw organisatie aan. Een dergelijke alliantie kent tegenwoordig meerdere vormen: naast een ‘joint venture’-structuur zijn er ook hard- en softfranchisevormen die zeker interessant zijn om te verkennen.

Banner Rock Pile Alt

Meebouwen aan een toekomstbestendige organisatie

Assist kent de behoefte van de zorgconsument en de zorg- en ondersteuningsvragen als geen ander; bijna al onze consultants komen uit het zorgdomein of hebben er in gewerkt. We maken, door gebruik te maken van de formule, zaken inzichtelijk. Door onze praktische kennis, ondernemerschap, executiekracht en kritische blik, kunnen we meebouwen aan een toekomstbestendige zorgorganisatie. Dat traject kost tijd en daarom gaan we een langdurige relatie aan. Op deze manier dragen we samen de verantwoordelijkheid voor het realiseren van goede resultaten.

Samen investeren, ondernemen en risico dragen

We treden op als partner binnen alle lagen van de organisatie – van strategisch tot operationeel niveau – en denken mee over hoe we de bedrijfsvoering op de juiste manier kunnen inrichten. Een intensieve manier van samenwerken, waarin we samen investeren, ondernemen en risico dragen. Zo geven we gezamenlijk vorm aan de verandering naar één vernieuwde organisatie. Er is altijd wel een alliantievorm – joint venture, hardfranchise, softfranchise – te vinden die hierbij het beste past.

Bespreek jouw vraagstuk met ons!

Plan een vrijblijvend gesprek
Calltoaction