Webinar: Datagedreven HR als aanjager voor aanstekelijk werkgeverschap!

Door een fors tekort aan zorgprofessionals is de druk op de zorgsector enorm. Het behouden van zorgpersoneel is en blijft een grote uitdaging. Daarom is het noodzakelijk om een aanstekelijk werkgever te zijn in de zorg. Om díe organisatie te zijn waar mensen zin hebben om voor te werken, waar verloop en verzuim onder controle is. Reden te meer om dit breder onder de aandacht te brengen. Daarom hebben we op 29 november 2021 een webinar georganiseerd over dit onderwerp.

In dit webinar gaan we in op aanstekelijk werkgeverschap in de zorg, wat wij onder datagedreven HR verstaan en hoe datagedreven HR het verschil maakt. Sterker nog, we zien datagedreven HR als sleutel voor succes. We nemen je mee in een datagedreven HR oplossing en geven tips om dit succesvol in te zetten.

Ben jij HR professional of manager in de zorg of actief op het vlak van werkgeverschap in de zorg? Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de link om het webinar te bekijken!

 • Wanneer?
  29 november om 13.00 uur
 • Hoe lang?
  45 minuten
 • Voor wie?
  HRM professionals en managers in de zorg
 • Kosten?
  Deelname is gratis

Akkoord voor sturen van informatie over ontwikkelingen en toekomstige activiteiten Assist Analytics en toekomstige activiteiten van Assist Zorg