De kunst van de zorg beter maken

Kunst en de zorg. Ze zijn al jaren met elkaar verweven. Al vanaf de oudheid zijn kunstenaars gefascineerd door het lichaam, ziektes, ouderdom en de impact die dat heeft op het leven. Steeds meer vrije geesten realiseerden zich dat je pas iets kan repareren als je weet hoe het in elkaar zit. Onderzoek, experiment en inzicht teneinde verbetering te realiseren.

Dat is precies waar we ons in De Praktijk van Assist mee bezighouden, in een bont gezelschap van wetenschappers en leden van het bedrijfsleven en de zorg. In de serie ‘Heelmeesters’ gaan we op zoek naar de parallellen tussen kunst en zorg. Kunstenaar Jack van Mildert, gaat samen met onze directeur Yvonne Biemans, in gesprek met enkele sprekers van De Praktijk. Hiermee krijg je al een klein inzicht in al het boeiends dat de bijeenkomst van De Praktijk te bieden heeft.

 

 

Assist Depraktijk Logo Wit

Gezocht: radicaal andere bestuurders

De denktank De Praktijk brengt bestuurders van binnen en buiten de zorg samen met wetenschappers en ervaren doeners. Om zo te inspireren tot veranderingen en de zorg toekomstbestendig én beter te maken. De Praktijk ondersteunt bestuurders in het aanpakken van majeure zorgthema’s zoals datagedreven zorg en aanstekelijk werkgeverschap.

Op 28 september 2021 komen we weer bij elkaar met De Praktijk. Live én op een unieke locatie. Wil je als bestuurder meewerken aan de transformatie binnen de zorg? Heb je belangstelling om aan te sluiten? Maak via het formulier jouw interesse kenbaar.

 

Voor- en achternaam